HealingArt Orakel boek

Dit prachtig geïllustreerde boek bestaat uit  33  Full colour afbeeldingen van de energetische kunstwerken van Willeke, met begeleidende teksten.  

Je vindt in dit boek allerlei sleutels om antwoorden te vinden op persoonlijke levensvragen.

De sprankelende helende afbeeldingen en de begeleidende woorden, korte meditatie of visualisatieoefeningen, nodigen je uit om vanuit je hart  je eigen unieke weg te volgen.

Prachtig boek als ondersteuning bij therapeutische begeleiding

Klik op het boek om het te bestellen of bel

Willeke Hendrikx 06-29186707, 

De prijs is €24,95 + (€5,00 verzendkosten) 


Het Healingart orakelboek biedt persoonlijke begeleiding voor allerlei vraagstukken. Het nodigt je uit om op een toegankelijke, vreugdevolle manier je eigen weg te vinden en te volgen. Je wordt geïnspireerd om vanuit je hart naar een bepaalde situatie te kijken en daar een positieve wending aan te geven. Regelmatig gebruik van het boek stimuleert je, om je automatische piloot om te vormen naar compassie volle aanwezigheid.

Dit orakelboek bevat afbeeldingen van 33 energetische kleurrijke kunstwerken. De begeleidende teksten en korte meditaties of affirmaties ondersteunen de helende werking van de schilderijen en helpen je om inzicht te krijgen in jouw situatie. Het boek is op een eenvoudige manier toepasbaar.

Daarnaast is het HealingArt Orakelboekboek zeer geschikt bij coaching, voor therapeutische doeleinden, op scholen en bij management opleidingen.

Het is een inspirerend duurzaam geschenk, aan U zelf, uw dierbaren en uw vrienden.

Verwondering - zelfontwikkeling - bewustwording - passie - 

plezier - verbinding vanuit je hart. 

 

 

 

Reacties  op dit boek

In de beelden en teksten van dit boek wordt de lezer uitgenodigd om in contact te komen met het goddelijke mysterie, de volheid van de schepping te ervaren en voetsporen van de Schepper te ontdekken. Dàt is spiritualiteit

Paul de Blot SJ. Honorair hoogleraar Business Spiritualiteit Nyenrode Universiteit


Door de schilderijen van Willeke schijnt een helder en voelbaar licht met de hoogste trillingen. Steeds wanneer ik mij op een schilderij afstemde of er bij mediteerde , gebeurden er wonderbaarlijke dingen. Ik ervoer transformaties, initiaties en multidimensionele beelden. De schilderijen zijn lichtpoorten en herinneren ons aan onze Lichtafkomst.

Ik gebruik dit Orakelboekboek regelmatig als ondersteuning bij sessies en trainingen.

Willeke Hendrikx heeft deze lichtfrequenties via haar schilderijen op aarde gebracht. Voor deze pioniers taak  verdient zij alle lof.

Corrie van Rossun, Centrum Cornalijn, 's-Hertogenbosch


De kleurrijke schilderijen van Willeke Hendrikx zijn een feest voor het oog. De energetische symbolen wekken hoge liefdes- en lichtfrequenties op in je hart.

Ojas Th. de Ronde, wetenschapper, filosoof, journalist, radioprogrammamaker De Nieuwe Mens


Telkens weer merk ik dat mensen geraakt worden door het boek van Willeke. De afbeeldingen raken diepere lagen die aan de beurt zijn om aan de oppervlakte te komen. Mijn ervaring is ook dat de schilderijen zelf nog veel dieper gaan dan de afbeeldingen in het boek. Dat doet niets af aan de hoogwaardige kwaliteit van het boek en de gebruiksmogelijkheden om in stilte je eigen gevoelens aan te kijken. Geniet ervan!

Ger Haan, ontdekkingsreiziGer&hart van GeRaken, ambassadeur van HealingArt