HealingArt Orakel boek

 

Dit prachtig geïllustreerde boek bestaat uit  33  Full colour afbeeldingen van de energetische kunstwerken van Willeke, met begeleidende teksten.  

Je vindt in dit boek allerlei sleutels om antwoorden te vinden op persoonlijke levensvragen.

De sprankelende helende afbeeldingen en de begeleidende woorden, korte meditatie of visualisatieoefeningen, nodigen je uit om vanuit je hart  je eigen unieke weg te volgen. 

 

Klik op het boek om het te bestellen


 

Reacties  op dit boek

In de beelden en teksten van dit boek wordt de lezer uitgenodigd om in contact te komen met het goddelijke mysterie, de volheid van de schepping te ervaren en voetsporen van de Schepper te ontdekken. Dàt is spiritualiteit

Paul de Blot SJ. Honorair hoogleraar Business Spiritualiteit Nyenrode Universiteit


Door de schilderijen van Willeke schijnt een helder en voelbaar licht met de hoogste trillingen. Dteeds wanneer ik mij op een schilderij afstemde of er bij mediteerde , gebeurden er wonderbaarlijke dingen. Ik ervoer transformaties, initiaties en multidimensionele beelden. De schilderijen zijn lichtpoorten en herinneren ons aan onze Lichtafkomst.

Willeke Hendrikx heeft deze lichtfrequenties via haar schilderijen op aarde gebracht. Voor deze pionierstaak verdient zij alle lof.

Corrie van Rossun, Centrum Cornalijn, 's-Hertogenbosch


De kleurrijke schilderijen van Willeke Hendrikx zijn een feest voor het oog. De energetische symbolen wekken hoge liefdes- en lichtfrequenties op in je hart

Ojas Th. de Ronde, wetenschapper, filosoof, journalist, radioprogrammamaker De Nieuwe Mens