Over Willeke

 

Vanaf mijn vroegste jeugd heb ik via mijn ouders de passie voor kunst en spiritualiteit meegekregen. Tekenen schilderen en boetseren waren mijn favoriete bezigheden. Ik werd docente handvaardigheid en ontdekte dat ik liever in een meditatieve vorm les wilde geven. Mijn eigen reis naar mijn innerlijke wereld, mijn hart  bracht mij geluk, vrede en verbondenheid met Al wat Is, dat wilde ik graag delen met anderen.

 

Na opleidingen Handvaardgheid, Yoga, ademtherapie en meditatie heb ik met veel plezier, passie en bezieling  23 jaar een yogaschool geleid. In 1991 werd ik door mijn dochter Saskia geïnspireerd om te gaan schilderen. Mijn jarenlange gerichtheid op de wereld van geest,  intuïtie en gevoel vloeide samen in een vreugdevol schilder-proces. Mijn inspiratie ontvang ik via mijn innerlijke wereld ”Geestelijke begeleiders, engelen en andere lichtwezens”. Soms is de energie heel dynamisch, een andere keer is er alleen maar rust. Het is gewoon wachten op signalen van mijn ziel, van mijn hart. De drive is dan zo sterk dat ik niet anders kan dan daar gehoor aan geven.

 

Er waren verschillende uitdagingen op mijn levensreis waaronder een ziekteperiode. In deze periode heb ik  heling en troost  mogen ontvangen via de schilderijen  vanuit  de goddelijke wereld,  mijn begeleiders, engelen  en lichtwezens. Soms waren ze voelbaar aanwezig, soms zichtbaar. Dit opende mijn hart op een diep niveau.

Ik heb ontdekt dat men als mens wat er ook gebeurd is, altijd weer opnieuw kan beginnen.

Ouder worden vind ik heerlijk. Nu ik ouder geworden ben, zie en voel ik veel meer de essentie waar het om gaat, dat geeft me rust. Ik geniet zo veel mogelijk  van wat er in mijn leven is, wat er op mijn pad komt. Het voelt schatrijk in mijn hart. Mijn grote geluksgevoel haal ik uit duizend kleine dingen.

Mijn droom is dat het blije verwonderde kind in mij mag blijven bestaan. Dat ik de vreugde en liefde die in mijn hart wonen, mag doorgeven middels mijn schilderijen,  orakelboek, workshops,  lezingen en  Zijn.

In licht liefde en schoonheid, en lWilleke