DE HELENDE KRACHT VAN HEALING ART

Wat is  HealingArt en hoe werkt dit

HealingArt schilderijen zijn unieke symbolische energetische kunst-werken. Zij nodigen je uit om de deuren naar je Ziel en je Hart te openen.

De energie van de schilderijen neemt je mee op een zielenreis naar je wereld van binnen. Waardoor je jezelf kan helen, weer rust kan vinden en blij kan worden. Je zelf genezend vermogen van je lichaam wordt aangesproken.

In onze maatschappij zijn we gewend vanuit onze ratio te leven, de linker hersenhelft. Als we ook onze rechter hersenhelft er bij gaan betrekken, gevoel, creativiteit en intuïtie, leven we meer vanuit heelheid.

Dan kunnen we onze hele potentie, die altijd al latent aanwezig is, gebruiken. Daardoor leven en werken we meer vanuit evenwicht. Hebben we meer oog voor wat er binnen en buiten ons leeft. Kunnen we met meer vreugde, plezier en minder moeite leven.

 

HealingArt schilderijen stralen een sfeer van rust vreugde  en harmonie uit. Elk schilderij belicht een speciaal aspect van liefde en licht. Tijdens het schilderen heb ik de energieën van engelen, gidsen en lichtwezens zo duidelijk gevoeld soms ook gezien.  Zij doen niets liever dan genezende energie van liefde en licht via de schilderijen op aarde te  laten stromen. Als je je daarvoor opent kun je die gewoon ontvangen.

 

Deze energie stroomt daar waar het schilderij hangt. Zelfs een afbeelding of een kaart doet zijn werk voor diegene die het nodig heeft. De engel zegt; Ook al staat het schilderij op zolder de helende energie blijft stromen. Er  zijn bij mij zieners op bezoek geweest die de helende energie al op een afstand van mijn huis konden voelen.

Het schilderij dat in je huiskamer, werkplaats of kantoor hangt werkt niet alleen voor jezelf maar je bent ook een hoeder van deze helende energie voor je hele omgeving. Dit stromen gaat nooit over. Je hoeft niet in de helende werking van een schilderij te geloven. De kleuren en vormen doen hun werk.

 

Soms merk je dat een bepaald schilderij  je erg aanspreekt. Of je kunt een idee krijgen dat een bepaald schilderij goed in je huis, kantoor, ziekenvertrek of werkruimte zou passen.

 

Aanschaffen van een HealingArt schilderij

Als je een schilderij voor jezelf wilt kopen dan kan dat natuurlijk. Kijk hiervoor bij 'Olieverf schilderijen en bij Soft pastel schilderijen, en klik op het nummer van het schilderij waar je belangstelling naar uit gaat. Wil je meteen contact dan           

bel dan  06-29186707. Willeke Hendrikx

 

Wil je healing ontvangen via een schilderij ???  Klik een schilderij aan wat je op dit moment aanspreekt.

Vergroot het schilderij door op de foto te klikken. Stem je af op de foto, en ga er zolang voorzitten tot je het genoeg vindt

Je kunt dit zo vaak herhalen als je wilt.