April 2017. Interview in Paravisie

Hoe mooi is het als je kunstwerken mag schilderen die je doorkrijgt via gidsen en
lichtwezens? Willeke Hendrikx ervaart dit vrijwel dagelijks. “Ik word geleid door de sferen. Lees meer...


December 2017. Interview Spiegelbeeld Magazine 

Iedereen brengt met  de geboorte hier op aarde een geschenk met zich mee, voor zichzelf en voor de wereld.

Het leven op aarde is een groet ontdekkingsreis.Tijdens ons leven vragen we onszelf vaak af: Wat kom ik hier doen? Wat is mijn levensmissie, hoe kom ik daarachter? Als we op aarde komen krijgen we allemaal een geschenk mee.Het is een cadeau voor onszelf en de wereld. We krijgen ook twee engelen mee, een vrouwelijke en een mannelijke engel.

Lees meer... 

 


Februari 2014. Interview in 'Want to Know'

Vanaf haar vroegste jeugd heeft Willeke Hendrikx via haar ouders, de passie voor kunsten spiritualiteit meegekregen. Tekenen schilderen en boetseren waren haar favoriete bezigheden; ze werd docente handvaardigheid en ontdekte dat ze liever in een meditatieve vorm les wilde geven. Het was haar éigen reis naar haar innerlijke wereld, Haar hart bracht haar het geluk en de vrede en verbondenheid met ‘Al wat Is’.

En dat wilde ze ook graag gaan delen met anderen. Na opleidingen Yoga, ademtherapie en meditatie leidde Willeke met veel plezier, passie en bezieling, 23 jaar lang een yogaschool.

Lees meer...


Augustus 2013 Interview in Change, België 

De HealingArt schilderijen van Willeke Hendrikx sieren onze uitnodigen om in verbinding te gaan met je hart en je ziel. Nochtans diende Willeke aan de nodige zelf-heling te doen vooraleer ze haar bijzondere gave tot volle ontplooiing kon brengen.

Wie was Willeke in het verleden?

Ik was als kind heel verlegen en had veel angst voor autoriteit.Dit maakte dat ik de levensvreugde die ik voelde niet kon uiten. Ik was dus eigenlijk wel een beetje een deugniet maar werd daarin sterk geremd door mijn opvoeding.

Lees meer...